top of page

GOLF

ARRANGEMENTEN

ST ANDREWS

ST ANDREWS

Complete stay al vanaf:

€425

Altijd al op St Andrews willen golfen? Dan is dit dé kans om het te realiseren. Maak een keuze van 3 uit de 6 fantastische courses om op te spelen. Voor de Old Course geldt een wachttijd van 1 jaar.

BARCELONA

BARCELONA

Complete stay al vanaf:

€399

Boek een short- of longstay in deze gastronomische en culturele Spaanse metropool. Sangria drinken en tapas eten, flaneren op la Rambla of ontdek Gaudi. Barcelona is puur genieten met zoveel mogelijkheden. Golf op 4 prachtige banen en verblijf in een 4* tophotel aan de Middellandse Zee.

BRUSSEL

BRUSSEL

Complete stay al vanaf:

€399

Frans ‘joie de vivre’ op minder dan 1 uur rijden van Breda. Voor een korte get-away moet u in Brussel zijn. Een chique stad met keuze uit 6 golfbanen binnen 20 km afstand. U verblijft in het Hilton of ander 4*-hotel in het centrum van de stad, bekend om Manneke Pis en het Grote Plein.

EDINBURGH

EDINBURGH

Complete stay al vanaf:

€475

Staat golfen in Schotland op je bucketlist, dan is het prachtige Edinburgh dé stad als basis voor een korte of lange trip naar de mooiste banen langs de kust. Altijd al eens willen golfen op het prestigieuze St. Andrews of andere ‘links’ golfbanen’? Hier boekt u uw reis om nooit te vergeten!

PARIJS

PARIJS

Complete stay al vanaf:

€450

Parijs is dé lichtstad van Europa. Een perfecte plek om te genieten van de stad en keuze uit maar liefst 8 golfbanen op 20 km van Parijs. Bovendien heeft u zelfs de mogelijkheid om de overwinning van RyderCup 2018 van Europa te herbeleven en zelf op Paris National te spelen!.

MAASTRICHT

MAASTRICHT

Complete stay al vanaf:

€399

Maastricht, de stad van de goede smaak. Qua hippe boutiques, mooie restaurants maar ook zeker qua golf. We hebben 3 prachtige banen voor je uitgezocht, waaronder die in het pittoresque stadje Durbuy (B). Verblijf bijvoorbeeld in het l’Empereur-hotel of kies voor een appartement van Urban Residences aan ‘t Vrijthof.

PORTO

PORTO

Complete stay al vanaf:

€499

Golfen aan de Atlantische Oceaan en Porto ontdekken

bottom of page